William kruizinga

Over mij

De in Breda geboren Zanger William Kruizinga is de muziek met de paplepel in gegoten. Zijn familie waren radio Piraten, en ook zijn moeder en oom zongen en vanaf 6 jarige jongen zong hij al vele nummers mee.

Zanger

Over William

Volkszanger in hart en nieren

Zijn inspiratie om door te gaan met zijn zangcarriere kwam met name door artiesten als Andre Hazes, Jannes en Frans Bauer Mede doordat deze artiesten zijn hoe zij zijn als mens en als artiest,Maar ook hoe deze het levenslied overbrengen op en voor het publiek.
William die ondertussen zijn geboorteplaats heeft verruild voor Venray(Limburg) heeft op diverse feesten en bij familieleden zijn zangtalent ten gehore gebracht. En word hij met veel enthousiasme ontvangen. Tijdens zijn optredens zal hij ook buiten zijn eigen nummers om drie van zijn favoriete nummers zingen ,Leef als een zigeuner, Dat ene moment en Ja ik wil voor altijd bij je zijn. Zijn allereerste singel met de naam Opa en Oma bedankt raakte bij vele een gevoelige snaar.

carrière

perspectief

William Kruizinga ziet zichzelf over drie jaar op grotere podiums staan, een volle agenda, een grotere naamsbekendheid, En een bekende volkszanger te zijn. Hij onderscheid zichzelf als artiest met zijn muziek en als persoon die blijft zoals hij altijd is geweest. Mede hierdoor hoopt hij toch ook nog eens een duet te kunnen hebben met een van Nederlands bekende zangers en zangeressen.

 

Enkele nummers van William Kruizinga zijn:

 

K

Wij horen bij elkaar

K

achter de horizon

K

opa en oma bedankt

K

nu leef ik mijn leven

zanger

William Kruizinga